lunes, 12 de septiembre de 2011

Platges adaptades per a minusvàlids

A la gent discapacitada els és un xic difícil, i moltes vegades impossible, accedir a les platges. La sorra és un gran obstacle, i sense una passera, és una aventura arribar a l'aigua.  La setmana passada em vaig sorprendre de trobar aquestes passeres a la platja d'Ampuriabrava .... fetes amb blocs de formigó, que gairebé arriben a l'aigua.  Fins i tot les dutxes estan pensades per a la gent amb poca mobilitat.   

Es una llàstima que l'accés a les platges no sigui més fàcil.  A on solem anar nosaltres, per proximitat a casa, és una platja de St Martí d'Empúries, davant de l'alberg, la única d'aquella zona on instal.len una passera de fusta (del juliol al setembre), i a mig estiu ja fa mitja pena, de lo trencada que està. 
A la platja de St Pere Pescador, però, aquest estiu hi ha hagut una cadira amfíbia, al costat del socorrista, a punt per a permetre un bany a qui ho necessités. Ha estat una sorpresa, també. Poc a poc els municipis es van conscienciant.....

2 comentarios:

A peu coix. Núria Sagués dijo...

Cert que és important que els municipis es conciencin però, encara és millor que ho faci la gent del carrer. Si donem importància a aquestes iniciatives en sortiran més.

Helena dijo...

Hola Montse, acabo de descobrir el teu bloc, no sabia que t'agradava el patch...
La passarel·la a Empúriabrava fa temps que hi és, espero que ara que han de tirar tot els edificis de passeig i fer tants canvis no treguin aquests serveis tant importants.
Una abraçada ;-)