Follow by Email

domingo, 7 de agosto de 2011

Casal d'estiu "El Dofí"

 Aquest mes de juliol en Roger ha anat al casal que organitza l'associació juvenil de lleure "El Dofí". Cada estiu havia anat als casals "ordinaris", però aquest any  vaig optar per un casal especialitzat, ja que en Roger es va fent gran, i de les activitats pensades per a nens de la seva edat (als casals "ordinaris"), ell no en pot fer gairebé cap. Així és que aquest any ha participat en tot el que els monitors han preparat, i s'ho ha passat tant i tant bé, que no volia acomiadar-se'n.
 Ha fet nous amics, i les relacions que fan aquests vailets entre ells són tan intenses, que els és molt difícil dir-se adéu. Així que ho vàrem solucionar dient "a reveure!". I aquí el teniu, a en Roger, amb la cara pintada ... Aquesta fotografia és presa  el darrer dia  de casal del mes de juliol, dia que  ens varen sorprendre amb una obra de teatre. En Roger feia d'explorador.

 Moltes gràcies a la gent del Dofí! ha estat el primer contacte amb ells, però segur que repetirem!

1 comentario:

Florin dijo...

Hola Montse, me’n alegro que hagis trobat un casal on facin activitats que motivin en Roger a fer coses noves i a les hores s’ho hagi passat tant bé.
Petons